Oj, nu händer det mycket

Ja, nu är ju Det finns så många toppar man bli aldrig aldrig nöjd ute och det känns fantastiskt. I onsdag berättade jag om den på Uppsala stadsbibliotek, i serien Boksläpp, där lokala författare pratar om sina nyutgivna verk. En himla trevligt och opretentiöst sammanhang, underbart att få vara mitt i biblioteket, det gillar jag verkligen. Och publiken var så fin och lyssnande och med många bra frågor på lut efteråt!

En annan rolig sak är att min debutroman Vårfrost, som ursprungligen gavs ut på Norstedts, nu kommer som e-bok, utgiven på förlaget Pupill. Verkligen roligt att den får nytt liv igen, i den digitala världen. Låna eller köp den här! Och snart kommer den också på engelska, med titeln Spring Frost i översättning av Sarah Death, också som e-bok på Pupill. Wow!

/Anna


2012-08-31 | 0 kommentarer | KommenteraWow vilken recension!

Oj, nu är jag överraskad, överrumplad - och väldigt glad. Vilken fin recension av Det finns så många toppar man blir aldrig aldrig nöjd, skriven gästrecensenten Lotta Olsson i UNT. Läs den här. Eftersom jag är anställd på UNT kom självklart den som skrev om min bok utifrån, från en annan tidning/kulturredaktion och Lotta Olsson från Dagens Nyheter är en recensent som jag verkligen respekterar. Roligt!

Jag är förstås också hedrad och glad över att Uppsalas fräna bloggare Tofflan gillade boken! Läs hennes text här!

/Anna


2012-08-26 | 0 kommentarer | KommenteraNu kommer den!

Det är dags, i dag kommer Det finns så många toppar man blir aldrig aldrig nöjd! Känns fantastiskt roligt och en smula nervöst och nu kan jag bara hoppas att den hittar sina läsare. Snygg är den i allafall, tack igen Lisa Zachrisson för ett superfint omslag! Och tack Anna på Opal som varit en så trevlig redaktör att jobba med. Och alla ni andra på Opal. Och tack alla vänner och nära och kära som stöttat mig under skrivandets gång. För att inte tala om klass 9 på Gottsundaskolan som läste boken i manusform och kom med värdefulla synpunkter!
/Anna


2012-08-13 | 0 kommentarer | Kommentera