Nu finns Pelé, Kaká och jag - tack Arvid!

Wow, härligt, roligt och nervöst - nu finns Pelé, Kaká och jag på riktigt. Och den ser riktigt fin ut, Saras fantastiska bilder kommer till sin rätt i trycket. Och jag är förstås glad över att min son Arvids namn står med i slutet: tack Arvid Ehn, för fakta om fotbollsspelare. Utan hans kunskaper hade den här boken aldrig funnits. Han hjälpte mig med laguppställningar och positioner - och förstås med en lång rada poetiska namn, att bygga berättelsen kring. Så Arvid, ett verkligt stort tack till dig, min superstjärna, alla kategorier.
/Anna


2013-04-28 | 0 kommentarer | KommenteraHurra vilken great recension av Pelé!

Oj, nu blev jag överumplad och jätteglad; redan i dag kom det en recension av Pelé, Kaká och jag från Bibliotekstjänst, BTJ, skriven av Staffan Engstrand. Och den är så fin! Han skriver bland annat: “Den här boken, Pelé, Kaká och jag, är underbart fint berättad av författaren och journalisten Anna Ehn.” Och om Saras illustrationer skriver han så här: “Lika välfunna är Sara Gimbergssons illustrationer. Vackert dekorativa, inte olikt Jockum Nordström. Great!”
Ja, helt enkelt supergreat!
/Anna


2013-04-17 | 0 kommentarer | KommenteraNervdaller - snart kommer Pelé, Kaká och jag

Ja, jag börjar bli lite nervös nu, inför släppet av Pelé, Kaká och jag. Men mest känns det väldigt roligt att få se den, hålla i den. Nästa vecka ska den komma från tryckeriet, och det är såå spännande.

Jag har ju några presentationer av boken inplanerade, bland annat på fina barnbokhandelnBokspindeln i Stockholm (som nyligen fått Svenska barnboksadademins Eldsjälspris) 4 maj. Och 6 maj, på själva utgivningsdagen, ska jag vara på Uppsala stadsbibliotek, i serien Boksläpp - nyutgivet från Uppsala. Extra kul är det att göra det tillsammans med Maria Frensborg, som har gett ut böckerna om Ellen och Sorken. Nu är hon aktuell med två böcker om superhjälten Stål-Stella. Jag ska göra några saker till också, läs mer om det här, under Aktuellt.
/Anna

 


2013-04-16 | 0 kommentarer | Kommentera