Mitt i krysset!

Oj, vilken lycka och lättnad, Dagens Nyheters Pia Huss gästrecenserade Pelé, Kaká och jag i UNT och skrev bland annat så här:
“Anna Ehns text och Sara Gimbergssons bilder är den gemensamma förutsättningen för att Pelé, Kaká och jag blivit en volym att ställa i hyllan för alldeles särskilda böcker. Detta är en bok där upphovskvinnorna verkligen passar till varandra likt ett radarpar som surfar fram med känslomässiga tacklingar och slutligen gemensamt sätter berättelsen mitt i krysset.”
Jätteroligt, Pia Huss är en kritiker som jag verkligen respekterar och alltid brukar läsa i DN, känns extra roligt då. Läs hela recensionen här!

Och realsen på Bokbaren (på restaurang Niklas) i Stockholm i onsdags var kul - trevlig stämning och roliga människor. Särskilt imponerad blev jag av alla intresserade och smarta frågor som kom när jag och Sara presenterade boken!

Nu väntar en läsning i Uppsala på lördag 25 maj, på barnbokhandeln Läslusen på Drottninggatan, med efterföljande samtal om bilderbokens möjligheter. För både vuxna och barn, alltså. Och saft och bulle utlovas.

/Anna


Festkul:


Namn


E-mail


Kommentar